laupäev, veebruar 13, 2010

Pea peal moment

Ma ei saa aru, mis on momendil kõik selle eluga lahti !!!
Homme on niisiis minu esimene täis pikk koolitus koolitaja rollis. Ja viimasel ettevalmistamise minutil on tunne, et terve koolitus läheb rappa... Järjest saan negatiivseid ja nukraid teateid, kuni üllatusesinejalt teade, et peab minema matusele...
See on elu.
Kuid MIKS just nüüd minu koolitusega on tekkinud "mingi kala"?
Nüüd tuleb palju asju homme - ülehomme ümbermängida. Loodan, et ümbermängimistega õnnestub "Edasiviivate otsuste jõu" koolitus siiski...

Närv on mul sees.
Topelt.
Sest olen kahes rollis - projektijuht/korraldaja ja koolitaja.

Veel enda argimured ja -rõõmud on jätkuvalt pea peal.
Täpselt selline tunne on, et keegi kuskil keerab käkke.

Soovin teile, mu blogi sõbrad head sõbrapäeva jõulupuu säras !!! Ei, ma ei ole ise ära keeranud. Vaid me Kaagvere kooli ees särab veel tänaseni iga öö jõulupuu :) Ei tea, kuidas see jõulupuu särama on unustatud... Natu naljakas see... :D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tallinnas paljudel akendel elektrikard siiani,isegi advendiküünlad!

Tiia ütles ...

MIS parata...... kuid nii kaob kõiksugune pühade tunne ära.....