esmaspäev, veebruar 15, 2010

Hetk...

Nii algas laupäeva hommikul Edasiviivate otsuste jõu koolitus


Ja pühapäeva õhtupoolikul koolitust lõpetades koolitaja Kaupo Saue ja koolitaja assistent Tiia Järvpõld. :) Tegelikult saan tunnistada, et mina küll ei tajunud iseenda vähem olemist koolitaja rollis. Ehk jäin alla oma kogemustega vedada kahe - päevalist koolitust, kuid jagasime Kaupoga sujuvalt vedamise / ülesanded võrdselt ära. Minu meelest küll. Kogemused tulevad tööga ning küll nad hakkavad kasvamagi...
Ja me grupi pilt päris koolituse lõpus

Täna juba sain enam - vähem uue koolituse pakkumise. Esmakordselt pidin mina teadma, kui kallis mina ise olen !!! Jube raske otsustada hetkega, kui suurt tasu tahaksin töö eest... Koolitus on ise alles eos, kuid siiski lootus on...
Ja laupäeval 20. veebruaaril olen usutavasti Jänedal koolitaja jälle.
Hetk missugune!!!


Kommentaare ei ole: