neljapäev, aprill 14, 2011

Hei, töö soovijad!!!

Nüüd on mul selge, et hiljemalt juunist vajan ühte uut tublit ja usaldusväärset tüdrukut isiklikuks abistajaks. Töö otsijad ja soovijad suveks ja kauemakski võtke ühendust minuga! Veel on mulle selge, et enam niisama lihtsalt tööle ei võtta kedagi. Tuleb valik nagu ikka igas töökohas. Püüan teha prooviajagi nt nädala paar st mõned tööpävad. Minu isiklikuks abistajaks saab siiski parimatest parim! See sellepärast, et minu endal on küllalt suured ja põnevad unistused ja plaanid, mis peavad muutma mu isikliku elu veelgi täisväärtuslikumaks ja väga palju. Ning vajan enda kõrvale väga usalduslikku ja tublit isikliku abistajat. Võib - olla, et see tüdruk on olemas juba, tutvusringis, kuid mina pole teda näinudki veel. Mine tea üleüldse, kas talle sobib ia amet ja nii edasi - seega mina kui tööandja mängin hetkel suht julma mängu, et ma ei teagi ühtegi tüdrukut, keda võiks tööle võtta. Need ajad, kui olin rahul iga vastutulikaga, on möödas! Mul on olnud mitu - mitu isikliku abistajat siiski juba kõrgtasemega, eriti viimastel aastatel, et vähemaga ma ei lepi enam. Tüdrukudki soovivad juba enda tasemega uusi abistajaid... :) Niisiis, ootan julgedelt tüdrukutelt pakkumisi saada minu isiklikuks abistajaks!

Kommentaare ei ole: