laupäev, aprill 23, 2011

Vaiksel Laupäeval

tahtsin minna öösel wc-s käies lendu. Vist. Oleksin haledalt kukkunud... Ma ei saa aru isegi mismoodi tasakaal kadus wc-st juba ära tulles, jäin õnneks rippuma kuidagi ratastooli käetoele...
Silver oli ninapidi veel arvutis, hüüdsin ta appi.
Haiget ei saanudki.
Silver kommis hommikul, et unisepeaga silmad kinni ei käia seal. :D
Nojahh,
kuid käin öösiti wc-s suht harva.

Ja noh, kukkumisi juhtub ikka. Igalühel. Mul neid väga harva.

Veel toimus suure akna pesu. Kardinad on küll vanad, kuid uutmoodi akna ees :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Harva öösiti wc-s? Mina sain vana inimesena teada,et inimese põis hakkab alates 40a. kokku tõmbuma ja lõpuks võib muutuda poole väiksemaks. Seega ma enam ei imesta neid öiseid kemmergutiire,mis mind täitsa hulluks ajasid vahepeal,sest elasin ju tavalist elu ilma r o h k e m söömata-joomata. Et kas mul on põis haige,mõtlesin ,kuni sattus üks spetsiifiline arstiraamat pihku...

Tiia ütles ...

Jah, olen alles nüüd vahel hakkanud öösel käima wc-s, ennem ma praktiliselt ei teadnudki, mis see on... Üldse on olnud mul hea vastupidamine... Mul on olnud noorena mõned ööpäevad, kus ma ei olegi külastanud seda head kohta...

On hakkanud mõjuma närvipige, mitte joomine ega söömine...