neljapäev, märts 29, 2012

Ma ei teagi...

... millest blogida, sest blogida oleks terve hunnik asju. Mõni on meeles, mõni meelest ära läinud ja mõnda ei olegi vaja enam.

Tean, et te ootate ehk Suure-Jaani pilte, mul veel neid endal ka ei ole. Kirjutan siia ühe ilusa luuletuse, mis kingiti mulle Suure-Jaani raamatukogu töötajate poolt kaardi ja koos lillede ja kommidega. :)

Sa tulid

Sa tulid tuppa ja valgust
ja selgust sai tuba täis.
Su üle oi kui päike,
kui päike kiiresid täis.

Sa tulid tuppa ja valgust
ja selgust sai tuba täis.
Su üle heljus kui muusik´,
su komme - valgust täis!

Nii tulid tuppa ja valgust
ja selgust sai tuba täis.
Su naeratus oli kui päike:
kõik ilm sai päikest täis!

(Juhan Liiv)

Juhan Liiv on minu üks lemmikluuletajaid, aga ma ei mäleta temalt nii minulikku luuletust. "Hästi-hästi minulik," on mulle öeldud. Kui ma nüüd natuke oma tuba ümber teen, siis ma arvatavasti panen selle kaardi kuhugile nähtavale.

Ja veel - ma pakun ikkagi maist-juunist tööd kellelegi, kes soovib olla isiklik abistaja. Kõik, kes teavad kedagi, kes soovib tööd, palun pakkuge minu juurde tööd.
http://lux.ee/tiia/?page=10017 - sealt leiate töö kohta rohkem informatsiooni ja lisainfot ikkagi minu enda käest. Julge minuga kontakti võtta! :) Siiamaani ma olen uut otsinud nii ja naa, aga mitte päris tõsiselt. Erika on alati ise jäänud, aga nüüd mina ise ei soovi, et ta jääks minu isiklikuks abistajaks. :P Usun, et Erika jääb mulle ikkagi olema, kuigi teises rollis. Ja mina olen ka teises rollis. ;) :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://www.youtube.com/watch?v=E2nkc61IAYs