kolmapäev, veebruar 13, 2013

Avatud ukse päev 10 päeva pärast

Teen avatud ukse päeva 23. veebruaril siinsamas omas kodus. 
Päeva teema olen mina ise ja kõik teemad, mis on seotud minu endaga.
Olete oodatud kõik, kes soovib tulla ja olla!
Jutulauas kohv ja pannkoogid. 
Kes soovib, võib muud näksi kaasa võtta 
või näksi jaoks kanda "kommi" 10010221957019, Tiia Järvpõld
Uks on avatud 24 tundi. 
Usun, et tuleb väga hea ja tore päev!

Täpsemalt küsige minult tiia.jarvpold@gmail.com  

 

Tegelikult tahtsin selle päeva sel aastal hoopis vahele jätta (probleemi pärastki), kuid minu inimesed ei võtnud seda tahtmist kuuldagi :) Olen tänulik, et mul on nii toetavad ja mjõistvad oma inimesed ümber. Ja usun, et sõbradki usuvad samuti ja võib - olla rohkemgi kui mina ise hetkel, et tuleb väga hea ja tore päev :)


2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Tore küll, mina olen sel ja järgmisel päeval tööga hõivatud :(
Aga eks ma olen siis mõttes teiega...

Tiia ütles ...

:) :) :)