pühapäev, september 01, 2013

Eile, täna...

Head kooliaastat kõikidele!

Võtsin täna augustikuu kokku. IAT tundides. Nii palju isikliku abistaja tunde ühes kuus ei mäleta ma juba ammu. Üleüldse väheseid kuid läbi aastate on olnud üle 200 tunni... August 2013 oli seda! 202 IAT tunniga. :)
Muidugi, tegin augustis pisut rohkem, kui tavaliselt ühes kuus. Käisin rohkem igal pool.
Ja ometi olin augustis 9 päeva abistaja abita. Täiesti normaalne.

Eile oli pisut nukrameelne päev Tallinnas... Pisut ootamatu sõitki, kuigi lähiajal oleksin pidanud Sauele minema, maalide järgi.  Nüüd said maalidki cargobussiga Tartusse... Tartust on juba lihtsam homme - ülehomme neid päris koju tuua... ja mõne päeva edasi uuele näitusele viia...
 Tegime rõõmsadest hetkedest Erika ning Liia ja Heikiga pilte.   Liia õmbles mulle 2 väikset õlakotti. Suurte maalide tassimiseks näituselt näitusele :) Pilt, kui väikesed ja imearmsad on mu uued õlakotid, väiksem kott suuremas!!!
                                                       
u
Minu ja Kati vahel see imearmas väike õlakott, 
teisel pool mind Liia, kotide õmbleja,
autorooli taga Heiki,
fotoka taga Erika.

Üks seik Tartu - Tallinn bussis oli kergelt ebameeldiv. Üks reisijast daam soovis täpselt ette oma kohale istuda, pileti nr järgi. Meil Erikaga olid kohad taga. Daam paanikas. Ta koha taga istuv daam pakkus oma kohta - ei sobinud talle.  Muidugi läksime Erikaga oma kohale, kuigi mitu inimest pakusid oma kohti.
Tallinn - Tartu bussis olid teistel kohad sassis, kuid keegi ei teinud numbrit. Me istusime omal kohal.   
Keset Virukeskust  oli võimalik Jaanele otsa joosta!

Mäletus onu Mihklit jääb alati...Usun, et talle meeldiks alati, kui olen õnnelik ja et minagi elaks oma elu hullumeelselt, heas mõttes... nagu tema...   

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Liia käsitöö on üldse nii äge, aga see koti idee oli super!

tiia ütles ...

Nõus :)