esmaspäev, september 02, 2013

Pahurpidi ja õigetpidi

Eile sai üks pilt pahurpidi. Sest ma ei osanud kallikeses õigetpidi keerata, veerand tundi jamasin... Täna aitas mind Diana selles. Keeras pildid õigetpidi.
Panin nüüd siia natukeses teises variandis pildi, kuid õigetpidi :) Erika tegi Tartu bussis mitu klõpsu. Isiklik klõpsustaja ju!


 

Usun, et mul on olemas järjekordne uus isiklik abistaja. Helina. Sain alles eile õhtul Dianalt teada, et ta juba kevadel soovis saada "Tiia tüdrukuks" :) , kuid siis oli võimalus Prantsusmaale minna... Nüüd tuli tagasi ja... täna kohtusime. Usun, et Helinast saab tõepoolest minu tüdruk :)

Ma ei tea küll mitme tuhandes tüdruk Helina on, kelle peast käis abistaja töö läbi, kuid see polegi oluline. Oluline on, et ehk päris paljud teadvustasid endale tööd... Võib - olla keegi veel mõtleb, et hakkab minu tüdrukuks ehk isiklikuks abistajaks, aga praegu lihtsalt ei ole veel see õige aeg... :)


Kommentaare ei ole: