reede, märts 23, 2018

10 minutid 12 aastat tagasi...

... muutsid totaalselt minu elu 😁 
Ostsin siis väikese südame täiega esimese lõuendi ja esimesed õlivärvid. Tänu Pillele - kes külmutas 10 minutiks töö isikliku abistajana töö ning oli karm järjekindel sõbranna - kelle käsul oli vaja mul end ületada. Mul  oli kaks valikut osta või mitte... Sellest olen aga väga palju rääkinud ja kirjutanud. 
Homme saab maalimisest täpselt 12 aastat. 
Lugesin üle mitme aja jälle oma pildid üle - 97 peaks olema 😊 
Praegune Tallinnas Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses olev näitus "Hetkede lood" nr 48
 Kas seda on palju või vähe - mina ei tea... 
Kuid tean seda, et olen saanud kunstnikuks kuidagi imelikul ja uskumatul moel. Järjest rohkem teadakse mind kunstnikuna, mitte enam ratastooli - Tiiana... See meeldibki  mulle eriti, kuigi mina ise ei tunne ikka veel iseend hea kunstnikuna. Pigem olen hea mäkerdaja 😋😌 
Aga meeldivad veel oma tegevused ja toimetused. Paljud kohtumised, mis ikka näitustel on.
See rikastab mind.
Tõepoolest tasakesi pean tunnistama iseendale, et ma oskangi maalida... Ma ju hakkasin tõestama teistele, et mina EI oska maalida... esimest kord, kui tõmbasin pintsliga üle lõuendi...

Aga "Sinilill" tuli ilus. Papale kingituseks...
Homme on papa sünniaastapäev. Mõtlen minna Raadile... 

Homme saab  ka MTÜ nimi TM Loovus kahe aastaseks. Oleme Maarjaga selle nimega väga rahul. Meie MTÜ ise saab aga aprillis 12 aastaseks...


Kommentaare ei ole: