reede, mÀrts 23, 2018

10 minutid 12 aastat tagasi...

... muutsid totaalselt minu elu 😁 
Ostsin siis vĂ€ikese sĂŒdame tĂ€iega esimese lĂ”uendi ja esimesed Ă”livĂ€rvid. TĂ€nu Pillele - kes kĂŒlmutas 10 minutiks töö isikliku abistajana töö ning oli karm jĂ€rjekindel sĂ”branna - kelle kĂ€sul oli vaja mul end ĂŒletada. Mul  oli kaks valikut osta vĂ”i mitte... Sellest olen aga vĂ€ga palju rÀÀkinud ja kirjutanud. 
Homme saab maalimisest tĂ€pselt 12 aastat. 
Lugesin ĂŒle mitme aja jĂ€lle oma pildid ĂŒle - 97 peaks olema 😊 
Praegune Tallinnas Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses olev nÀitus "Hetkede lood" nr 48
 Kas seda on palju vĂ”i vĂ€he - mina ei tea... 
Kuid tean seda, et olen saanud kunstnikuks kuidagi imelikul ja uskumatul moel. JĂ€rjest rohkem teadakse mind kunstnikuna, mitte enam ratastooli - Tiiana... See meeldibki  mulle eriti, kuigi mina ise ei tunne ikka veel iseend hea kunstnikuna. Pigem olen hea mĂ€kerdaja 😋😌 
Aga meeldivad veel oma tegevused ja toimetused. Paljud kohtumised, mis ikka nÀitustel on.
See rikastab mind.
TĂ”epoolest tasakesi pean tunnistama iseendale, et ma oskangi maalida... Ma ju hakkasin tĂ”estama teistele, et mina EI oska maalida... esimest kord, kui tĂ”mbasin pintsliga ĂŒle lĂ”uendi...

Aga "Sinilill" tuli ilus. Papale kingituseks...
Homme on papa sĂŒnniaastapĂ€ev. MĂ”tlen minna Raadile... 

Homme saab  ka MTÜ nimi TM Loovus kahe aastaseks. Oleme Maarjaga selle nimega vĂ€ga rahul. Meie MTÜ ise saab aga aprillis 12 aastaseks...


Kommentaare ei ole: