pühapäev, juuli 14, 2019

Raamat "Kohvi jalaga, palun..." näeb lõpuks ilmavalgust...

 Selline näeb välja esikaan.

Esikaane pildi tegi Hanna - Rebeka.
 Küljendas Aave.
Keeletoimetaja Maarja
 Trükkija TT Print

Suur suur aitäh teile, mu väike nais ja meeskond!!! 💗

Minu meelest oli meil super hea koostööd. Oli nalja, naeru, apsakaid ja peavalugi - kuid siiski rahulik ja nauditav koostöö. Julgen nii öelda. Mina ise  küll naudisin raamatu sünniprotsessi.Esilehel ja tagakaanel mu jala - ilukiri. Üks väike joonistuski selle raamatu jaoks.  

Soovi korral saate osta hetkel otse minu käest 15 EUR eest.  Küll leriame kättesaamise viisigi. 
Tõenäoliselt saab kuhugile  müügile ka. Arvatavasti lähen varsti raamatuga Sauele ja Tallinna. Ja kui keegi veel minu kui raamatu autoriga kohtuda - andke julgesti teada ja  kutsuge külla. Tulen hea meelega.

 Nii sain TT Print trükikojast raamatude kastid 11. juulil.

 


Paar tundi tagasi sain esimese kommentaari raamatule: loeti läbi pooleteise hingetõmbega, hea sõnastus, huvitas.

Nüüd tuleb hakata inglise keelse raamatuga tegelema... Tõlke olemas.

Kommentaare ei ole: