kolmapÀev, juuli 10, 2019

Elus on ikka nii...

... et tuleb ikka ootamatuid asju ette. 😊
😊  Tihti juhtub nii, kui kĂ”ik on hĂ€sti ja sujub ning siis ... keeldub nĂ€iteks mĂ”ni autokene koostööd teha seltskonnaga, kes soovivad sĂ”ida trĂŒkikotta raamatude jĂ€rgi...  See tĂ€hendab, et tĂ€na jĂ€id raamatud koju toomata...
Autojuht on nördinum, kui mina... 
Kindlasti saavad raamatud trĂŒkikojast koju tĂ€pselt Ă”igel ajal vĂ”i natu hiljem... ja on  ilusti laupĂ€eval Priiuse saalis  olema...

Kuigi ma ise ei teagi veel, kellega ja kuidas saan Kurepallu laupĂ€eva hommikul. Ja nii edasi... Nali oleks see, kui kĂ”ik oleks peomajas kohal, kuid mind ei oleks 😂😂😂 Tean, et nii kergesti ei lĂ€he, ma ei pÀÀse kergesti peost... Olen harjunud viimastel minutidel ikka ja alati sebima ja pabistama. Ja pabin enda sees peab olema, siis teen Ă”iget asja... ja pabistan Ă”ige asja pĂ€rast 😋


Kuid tĂ€nane rÔÔm on see, et mu aiamaalapikene sai aiamaalapikese moodi. Suurem hein sai Ă€ra - esimene samm tehtud... Mirjami ja Ülo abiga... VĂ€hemasti, kui saaks aiamaa ilusti teha uue kevade ootele - siis oleksin vĂ€ga rahul... Loodan siiski, et jĂ€rgmine kevad ja suvi on mul hĂ€id lisakĂ€si,  kellega teha jĂ€tkuvalt aeda...

Aga tĂ€na leidsin mitu vaarikavarst... Üleeelmine aasta sai ĂŒhe vaarikataime istutatud. Selle kinkis Kristi, sest mul pidi olema ilmtingimata vaarikadki olema.
Ja ongi.
Sain neli viit vaarikat suhugi tÀna.

Hea saak see aasta.
Rohkem ei olegi oodata. Tegelikult ma ei ootanud maasikaid ega vaarikaidki...

Veel raamatu toetamisest. Olen saanud 120 raha lisaks nelja - viie pĂ€evaga. AitĂ€h Kristelile,  Valvele, Saimale, taas ĂŒhele Pillele, Helile 😊  Ärge muretsege, kĂŒll saab raamatu projektiga hakkama, kuid olen kindlasti iga raha eest vĂ€ga tĂ€nulik, mis vĂ”ibkellegilt veel tulla. Varsti saab raamatut osta...

Kommentaare ei ole: