teisipäev, august 27, 2019

10 aastat esimesest näitusest...

 ... sai täna .
Tähtpäev.
 Esimene näitus "Unistuste lendlemised" oli Tartus Lille Majas.

Ega ma ei uskunud, et jõuan nii kaugele nagu olen jõudnud. Ülehomme hommikul jõuan näitusega Stockholmi... Olen endki ja teisigi üllatanud tublisti. 😊

Meenutus, tunded on siiani meeles - see oli super http://www.tiiajarvpold.ee/2009/08/eilsest-sai-selle-suve-paev.html
  

Mida soovida edaspidiseks... Ikka südamega mäkerdamist ja mu kunsti vaatajatele äratundmisrõõmu💖
Tänased pildid on esimesest näitusest, Tiiu pildistas.

"Värvides on sõnadki" näitus Stockholmi Eesti Majas tundub mulle nagu oleks esimene. Ma olen tõeliselt närvis. Tegelikult ongi esimene näitus välismaal... Reisi plaanides oli kuni tänase lõunani palju segadust. Nüüd on loodetavasti kõik paigas. Leidsin õnneks  auto autojuhi Annelyga, kes viib ilusti kohale ning tuleb isegi homme hommikul mind kodunt peale võtma... Usun, et sõit läheb hästi ja enam ei tule miskit ootamatut... Mulle piisab jamadest 😉😋 Minuga sõidab Sigrit ja veel mu jaoks täiesti tundmatu tüdruk. Loodan südamest, et kõikide uute tuttavatega saab mõnus olemine. Mul on päris hea julgus minna nii kaugele veel võõrastega, kuid see on põnev  väljakutse. Lõpuks olen kindel Sigritile...

Kirjutan ja blogin jälle septembris.
Olge hoitud,  mu lugejad 💖
Kommentaare ei ole: