reede, august 02, 2019

TT PRINT-le kiitus ja head sõnad raamatule

Täna jõudsid minuni head sõnad ka TT PRINT trükikojale, kui heale paberile on trüktud  minu raamat "Kohvi jalaga, palun..." 😊 Kätte võttes on siidine puudutus.
Nii  armas tähelepanek.

Minule meeldis raamat esimesest hetkest, kui hoidsin raamatut käes. Mul on väga hästi hea meel, et lugejadki panevad  tähele, kui hea trükk. Naudivad ka raamatu trükilõhnagi. Kui ma 12. vastu 13. juuli ööd kirjutasin 20 raamatusse pühendusi ja autogramme naudisin seda sama lõhna. 😊 Arvasin, et seda head lõhna ei tunne keegi peale minu. Tundsin end natuke kummalisena...
Minuni on veel jõudnud, et kujundus on super hea. Ka sellega olen sajaga nõus.

Veel arvamused, et mu teine raamat meeldib rohkem ja on parem, kui esimene raamat. 
Igas mõttes ja võtmes.

Raamat olevat väga minulik.

Olen siiralt tänulik  ja õnnelik lugejatele! Tänulik ja õnnelik, et see raamat "Kohvi jalaga, palun..." on olemas kahtlemiste, kellele sellist lugemist ikka vaja,   ning rõõmude ja suure töö tulemusena.

Raamatut saate  endale raamaturiiulisse soetada vaid minult küsides praegu veel 😉

Kommentaare ei ole: