esmaspäev, juuli 08, 2024

Täna käis jälle klõps läbi

 Olin kuidagi unustanud, et omas elus on  sõltuvus ainult ühele inimesele - iseendale.  Ja kellegi teisest  sõltuvust ei või olla...
Hommik oli täiesti tavaline. Loen sõnumeid, kirju... Täiesti tavalised. Et kuidas keegi püüab mu eest endalegi arusaamata elu paika panna... Neid asjugi, mida ma isegi päris hästi ei tea, kuid tahan  selgeks saada... Tavaliselt see meeldib arutada, kuidas parem on ja mõtlen siis rohkem teistele, kui enda peale. Püüan säilitada rahu ümberringi ja enda sees. 
Elu ongi ilus rahu, kui leida lahendusi.
Täna käis klõps läbi. Ei lähe mitte nii enam. Nii müün oma hinge vabatahtlikult ei kellelegi maha.
Selline tunne oli. 
Ma polnud kellelegi pahane. Isegi mitte endale. 
Lihtsalt ühe reisiplaani ümber on olnud mitu mitu kuud väga lahedaid mõtteid ning mina olen läinud elavalt kaasa, kuid siis jälle tulnud mingi pööre ja takistused, hirmud..  On antud vihjedki, et loobu... Vot ei loobu. See pole tulnud kordagi mul pähe ega südame. Aasta algusest saadik 
Ja  siis sain aru, et mina ise olen segaduste taga. Lihtsalt. Ma tahtsin igatpidi, et oleks keegi oskaja mu kõrval, et mul oleks vähem enda vastutus... Naljakas, eks, mina ja ei vastuta. Mul oli  hirm nii kaugele minna... Laia maailma... Kuigi hingesoov on see juba ammu. Miski hoiab või hoidis kinni... Võib olla see, et ma ei saa lennukitega hakkama, ja seda ma loomulikult ei tunnistanud endale...
       Ma tegin nalja, et  kui keegi ei taha kaasa tulla, siis lähen üksi... 
Hetkel mõtlen tõsiselt.Suur hullumeelsus. Tean. Kuid ime on see, et ma ei karta seda mõttetki. Kerge elevus on, kuidas saan Madridis hakkama... 
Sügiseni on aega.
Ja kõik laabub ja sujub. Küll lähen mitmekesi. Õigel ajal. 

Tänulik olen tänasele hommikule. 
Universum, mu kõrgem mina ütlesid kohe, et võta tõsiselt asi, kaalu ja uuri, ära kohku tagasi lööke - sa ju teed niikuinii ära... Mina ei pannud tähele eriti...  Sain hulk väikesi lakse... Enne tänast oli hetkeks nutumaikki, näe vaeva, räägi ja ole, siis taju, et tühjus ees ja taga... Näita vaid naeru nägu , et olen leplik ja rahul ka... Mõistan hästi, et kõikidel on oma elu. Mul ka...

Segane postitus see... 

Kommentaare ei ole: