pühapäev, mai 28, 2006

Surnult voodis hingada - ma EI taha :D

Lause "surnult voodis hingada" tuli paar päeva tagasi, mõeldes hoopis teist probleemi. Kuid täna meenus lause jälle, kuna arvastavasti üks netisuhe, mis kestis üle kuu kindlasti mõnusa kirjavahetusega, sest suhtepartner avastas, et olen SEE Tiia. Mina kirjutasin temaga vallatuks mõeldud maililt (see on selleks aegajalt, kui lihtsalt tahan lollitada ilma, et keegi teaks, kes olen :D ) ja temal arvatavasti ka nö mitte ametlikult maililt. Nii, täna küsis, kas mu kuulutus on ka... Ja kogu lugulaul!!! Muidugi vastasin, et jah ja veel pikalt kirjutasin. Ma ei ootagi enam ta vastust.
KUID
taaskord tõdesin, et paljudele on uskumatult võõrastav, kui äkki meeldiv suhteja ja veel vabalt / rõõmsalt sexteemadel rääkija on ratastoolis. Mina ei tea, kas peaksin tõesti surnult hingama voodis... Ma EI soovi olla elav laip :) Samas ma ei pea õigeks kohe öelda kohe uutele inimestele: "Sorry, vestlete mu ratastooliga, mitte minuga!" Kujutage ette, kui ütlete kellegile et suhtled mu vihmavarjuga, mitte minu kui inimesega. On narr tunne :D :D :D
Ok, igaühe oma valik, kellega või millega ta suhtleb :)
Mina ELAN ja hingan.
Jah, mul on mitmes protaalis, et otsin sõpra. Tegelikult ühtki normaalset teatet kellegilt pole minuni jõudnud või kui on, siis väga lollakaid, milledele tuleb topelt lollimat vastada. Nagu keegi kutt soovitas uskuda ja homme päev kõndima hakata :D :D :D Vähemasti on kodulehele reklaam ning ehk mõni hakkab sallima erilist, seda, mis raami ei mahu...

Sirelid laual on veel ilusad :)

Kommentaare ei ole: