kolmapäev, detsember 26, 2007

Riidekapp mu hingepeegel lilleaias

Avastasin avameelse tunnistamisega, et mu hing on siiski päris tõsiselt sassis. :) Seda tõestab mu riidekapp, mis ei ole minulikult korras. Ise olen sellele mõnikord mõelnud. Alateadlikult. Kui üldse saab möödaminnes mõelda. Endale märkamatult mõelda.
Piret olles täna mu pool ütles naerdes: "Riidekapp on su hingepeegel!"
Jumala õige väide!!!
Hädakene on selles, et ma ei suuda hetkel riidekapi korda teha. Üleüldse kõik koristamine on mõttetu - praegu tundub nii. Ei, mul pole prügimägesid kodus. Seda luksus ma iseendale ei luba. :D Tundub aga põrandapesul ei ole lõppu... Olen see nädal 3 x köögipõrandat pestnud näiteks ja ikka ei ole puhas... Suitsutuhk jne paari tunni pärast jällegi põrandal... Lihtsalt ohkama paneb. See ei ole tolmust, mis koguneb nädalaga hiigel hunnikuna peeglilauale - see on kuidagi normaalsem.
Täna said mu lillepotid dšussi all käia ja hoolitsevat hoolt. Pireti abiga. Kevadel tuleb mitmed taimed ümber istutada. Suurematesse potidesse. Hästi kummaline on tõdeda, et ka taimed vist on tulnud mu rahulolematust hinges. On longus kuidagi. Olen tähele pannud, et mu lilledele mõjub minu meeleolu tõsimeeli.

Ega midagi.
Pean end käsile võtma. Nukra tuju eemale ajama. Minu nukrus hakkab mu kodule mõjuma :) Mis on kodu? Mina ise :)

Alumistel naabritel on õnneks rahulik.

Aa hommikul oli flirdis hea seik! Ma ei jõua mehi ära imestada! Lugesin oma sõbra jõulutervituse maailma teiselt poolt läbi, siis sain kellegilt privaatteade: "Tule armukeseks"
UPS !!!
Naljatades püüdsin meest natu kasvatada. Endalikult. Sain teada, et kutil on pohmakas ema pool pidu panemisest. Soovitasin sooja piima juua. See ei aita, aitab hea sex. Ega midagi, küsisin, kus naine on. Ta oli aus , ise ütles, et on ausalt abielus. Naine on tööl. Aga armukest leida on raske. Mina uskugu, et ta tahab armukest kauaks. Lollitasin vastu, vahel on hea lollitada, et kui kaua on kaua :D
Siis olin juba kallikene ja kullakene. :P
Nagu uni käis peale, et TAHAB mind - et olen ilus inimene. (Noojaa, seda ma ju olengi geniaalselt!!!) Tahab helistada ning kuulda mu ilusat sexikat häält. (Ahaa, sexika häälega võin olla valitud inimestele. Mitte igaühele.)
Mul viskas üle.
Soovitasin oma kodukat piiluda. Tean, et see soovitus niisugustele meestele kõige paremini.
Kolme - nelja minuti pärast tuli taas teade: "Ei taha enam."
Oi, mul oli lõbus!
Loodan, et minu koduka nägemine mõjus 40 a mehele pohmaka ravina :P

Olen õelus ise :D
Aga mis sa sellistega muud teed...

4 kommentaari:

kukupai ütles ...

Äh, ta oli isegi nii viisakas siis, et vaevus teatama :P
Kui ise nalja said, siis pole katki midagi.

Tiia ütles ...

just :P :D

Anonüümne ütles ...

Sulle oleks kah duss ära kulunud:D Aga lilled olid täna parema näoga!!;)

Tiia ütles ...

Isegi igatsesin vett, aga ei julgenud öelda - sõbranna siiski... Pole hullu, küll saan minagi vee alla taas... Pühad lõppemas...

Lilled tõesti ilusad :)