neljapäev, aprill 24, 2008

:) geniaalne äratundmine

Olen päris elus :)

Sattusin tööhoogugi! Üle mitme aja ma nautisin töö tegemist. Kohe TAHTSIN tööd teha. Valmistasin ette geniaalselt koolitust, mis on juba 3. - 4. mail. Ühekorraga sain aru, et IGATSEN grupi näha ning olla projektijuhina Kaupo ja Maarja kõrval. See teadmine, et varsti - varsti saabubki kauaoodatud koolitus, annab jõudu ja energiat.

Täna öösel oli mu juures Helena (nr 2). Mõnus - mõnus õhtu ja hommik oli. Õhtu endale. Hommikuks valisime õige söökigi - praemuna rohelise sibulaga.
Päike säras silma. Hommikul.
Tundsin, et õnnest puudub vaid samm. Samm, mida ma ei astu veel, sest muidu ei ole enam õnne püüda :)

Piret ja Reet käisid kohvitamas. Piret tegi mulle juustesse kalasaba, mida Helena kahetses, et ta ei oska teha :) Eriti täna panin tähele, kui HÄSTI Reet minust aru saab :) Täna tõlkis Reet Piretile mind, mitte vastupidi :)
Küsimus: kas mu hääldusdefekt on pettekujutlus :P
Nii ei saagi olema mul varsti kõnepuuet :D :D :D
Väga positiivne ju!!!

Homme olen üksinda.
Pagana hea, kui leiaksin ühe isikliku abistaja siit samast Kaagverest. Pooleks tunniks hommikuks. Pooleks tunniks õhtuks.
Ja elul polekski häda midagi!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere Tiia!

Sina mind ei tunne ja päriselus mina sind samuti mitte. Mäletan, kui olin veel üsna noor ja nägin sind telekast - juba siis jätsid positiivse mulje, sa jäid meelde.
Nüüd, umbes nädal aega tagasi, tulid sa mulle uuesti meelde. Otsustasin natukene googeldada ja leidsin su blogi. Olen tasapisi seda lugenud.. tükk aega mõtlesin, kas peaks sõna võtma või ei, aga otsustasin seda siiski teha.

Sa oled imetlusväärne naisterahvas ja hoian sulle su tegemistes pöialt. Sa oled tõesti fantastiline inimene :)

Kõike head soovides, Külliki.

Tiia ütles ...

:) kui armas :) et olen kellegi hinge taas pugenud... kuid enda meelest olen kõige tavalisem naine...

aitäh südamest :)

mine tea, ehk kohtume ka päriseluski ;)