kolmapäev, aprill 16, 2008

:)

Leidsin täna vanaema hauagi üles Raadil. Kuid tõdesin taaskord, kui vähe suguvõsast tean. Nüüd tuleb üles otsida keegi ARMIN VELVER, kes on haua omanik ja kellelt pean luba küsima, kas võin papa urni matta ta ema ehk vanaema kõrvale. Kui Velver on minu sugulane, siis mina pole temast iial kuulnud. Ja veel on sinna maetud Jaaniorg, kellest ma samuti ei tea midagi... Aga loogiliselt mõeldes on ehk nemadki mu sugulased... Hauaplatsi keskel on perekond Jaanusson - minu vanaema.
Viisin lillekimpu ja küünla. Lugesin Meie Isa palvet.
Ainus mäletus, mis mul on vanaemaga, on see, kui mängisin temaga poodi. Tal oli kopikate hunnik.

Kui nädala jooksul ei saa Armin Velverit kätte, siis raputan lihtsalt papa tuha vanaema hauale ja Kaagveres Emajõkke ja Ilmatsalu tänava maja juurde, kus oli papa lapsepõlv ning kus elasin minagi 5 aastani...

Biomeetikumi kabeliski oli täna hea südamlik suhtlemine. Viisin riided...

Mul on tohutult palju sõpru :) Kui ma ennem veel seda ei uskunud, siis nüüd USUN ... :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Üks mees sai siis lõpuks rahu, mida ta vist väga tahtis, isegi kui pisut pelgas saabuvat teadmatust. Siinpool olijatele jäävad lein, mälestused ja lood.

Kaastunne Sulle, Tiia.