laupäev, aprill 26, 2008

Tunded ja mõtted ja soovid tavalisel laupäeval

Jälle on päev möödunud. Peaaegu, et hästi. Mamma tõi piima.

MSN-is suhtlesin ühe ammuse tuttavaga. Mul on nii hea lõpmatult hea meel, et tal hästi läheb. Ta imestas, kuidas ta mul meeles on, sest me kohtumine polnud eriti meeldiv. Tegelikult ta on armas ja tark inimene, kohtumisest on meelde jäänud siiski headki... :)
Mul pole kombeks häid tuttavaid prügikasti visata!
Omal ajal pidin suhtlemise lõpetama, sest ta pidi ise hakkama saama. Minult pigistas energiat välja... Ühel hetkel sain aru, et see lihtsalt ei lähe nii... Täna oli vägagi meeldiv kuulda, et ta ongi hakkama saanud. Tubli inimene!!!

Täna mõtlesin sadu mõtteid.

Üks mõte: mul on vaja ikka ja jälle uusi abistajaid. Usutavasti suvekski jääb kindlalt Sandra. Usun samuti, et Luise ja Helena ei kao mu elus kuhugile, kuid mul on veel vähemasti üht kindlat abistajat vaja... Sest kõikidel on oma elu ja töötada ei saa ega võigi üle. Nii et võtke ühendust, kui teate kedagi, kes sooviks isikliku abistaja tööd proovida või oled see sina ise.

Kommentaare ei ole: