pühapäev, mai 25, 2008

Kui Tallinnas käisin...

... siis käisin KUMUs. See on uuema aja lööklause kohviku ja loomaaia asemel. Aga ma käisin ikka PÄRISELT ära - esimest korda KUMUs. Küll ma olin ikka kultuurne. Tegelikult tänu Kristile, kes kultuuriprogrammi välja pakkus:). Jube ägelahe oli. Loodan, et homme näete fotosüüdistusi ka - mõnda mõisapreilit Kadrioru pargis:)

Väga hea, et reedel minemata ei jätnud. Kuigi reedene päev oli täiega s... päev. Täitsa tõsiselt kohe. Tavaliselt ma ei ropenda. Aga selle kohta pole tõesti muud öelda. 3 mööda uudist. Mõned jäägu saladuseks. Küll ma hakkama saan, kui seni saadud. Aga digi-tv'd mul ikka veel ei ole, sest Starmani onu nõudis ühistu kirjalikku luba pööningule kolama minna. Öelnud siis KOHE, et sellist asja vaja. Aga onu väitis, et ju siis mina ei olla aru saanud, kui sellest räägiti. Üleüldse vaatas onu mind sellise näoga, et jalust vigane ja peast segane... Pärast oli meil Sandraga hästi lõbus. (Tegelikult on mul Starmaniga seni küll positiivsed kogemused olnud - ju oli tegu ealiste iseärasustega ka). Töömehel oli näe raskusi arusaamisega, et puudega inimene on inimene. Aga kui ma alla kirjutasin - põhimõtteliselt ise, siis tõmbas küll hästi tagasi. Enda meelest kuulsin, et ta pomises midagi stiilis, et "ahaa, nii saab siis ka". Ehk oli inimese jaoks uus elukogemus:P

Ja tänane Tartu bussijuht ütles Sandrale, kui Sandra Tartus mulle vastu tuli, et muidu aitaks küll, kui ma mees oleks - et naine ei luba võõrast naisterahvast sülle võtta ! Muidu oli ta tõeliselt kihvt bussijuht. Ja reedene bussijuht ei aidanud küll, aga tegi mulle silma:) Huvitav, kas naine SEDA lubab:P

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Vaat kui vahva, et Sinus eelkõige naist nähti :P
Eks halbu uudiseid ikka tuleb, aga neil ei tohi lasta end rööpast välja viia. Ja küll Sa selle digi-TV ka saad.

Tiia ütles ...

just just :):):)