teisipäev, mai 13, 2008

Mitte midagi erilist...

... ei juhtunud täna.

Juustusupipüree tuli maistev. Elus esimest korda keetsin juustusuppi. Tegelikult tegema ahvatles Sandra :) Suveks võib juustusupipüree külm suppki :)

Mul on siiralt kahju, et mina ei ole näinud filmi Magnus. Ma ei oska filmi ega kohtuotsust kommentaarida. Kuid kas näiteks kollane ajakirjandus ei tee tihti inimestele liiga? See on sama küsimus ning veel konkreetsete nimedega...
Muideks, ma tean mõnd laulugi, mis on pühendatud ühele inimesele - avalikkus seda aga ei teagi...
See selleks.
Olen mõelnud palju enesetappudele. Huvitav on arusaamine aasta algusest, et enesetapp on julge inimese enda valik, kes selle teeb. Küllap peaks enne nägema probleeme, mis inimesel on... Mitte pärast arutama, miks... Ütlen ausalt olen isegi soovinud, siiralt soovinud enneaega surra - tookord ma ei näinud teisi väljapääsu. Ma ei mõelnud lähedastele. Tahtsin mõistmist. Seda ei olnud. Samas olid mu kõrval mu sõbrad...
Mina olen ka julge, sest tegin oma valiku - siiski ELU :)

Kommentaare ei ole: