reede, august 29, 2008

Suvi möödumas...

Suvi ongi otsas. Kalendri suvi ei loe...
Jäin mõtlema, et oli kultuurne suvi. Minu jaoks jääb mällu suvi 2008 märksõnana kultuurne. Ma ei olegi nii paljudel üritustel kahe kolme kuu jooksul käinud, kui sel suvel. Üks unistus on taas täide läinud: hakata käima sagedamini kontsertidel, teatris... Päris teatrisse ei ole küll veel jõudnud, kuid küllap talvel jõuan .
Kas papata on olnud raskem... Tegelikult ei ole. Minu mured on ikka minuga, kuid mul ei ole rusuvat muret papa pärast. Ja hakkan tasapisi harjuma koju tulles ei ole köögiaknal kedagi vaatamas/istumas. Kuskil sügaval enda sees oli mitu kuud automaatne pilk köögiaknale...
Nüüd koju jõudes on pilk akendele, kas kodu on ikka kodus :) Nüüd on mul tähtis, et koduakendega on kõik korras...
Aitäh muidugi Sandrale, kes kannatas terve suvi mind välja :D ;) Ta on mul hästi armas ja asjalik isiklik abistaja.

Muidugi on soove ja plaane, mis jäävad ootama järgmist suve.

Kommentaare ei ole: