laupäev, august 02, 2008

Legendimäng Lemmerannast polnud päris ausmäng !

Ma polegi kadunud :) :) :)

Olin 5 ja pool päeva taas psühhodraamas Pärnumaal. Täpsemalt Lemmerannas. Kuna sinna ei ole üleüldse tänapäev jõudnud (internet puudub, kaardiga maksta ei saa jne) , siis ei saanud ma ka blogida nagu alguses mõtlesin. Kallike oli mul küll kaasas, kuid...
Sellest mitte blogimisest ei ole ehk hullu :)
Pühendasin end suvitamisele ning ennekõike psühhodraama suvenädalale. Suvenädala jooksul panin kõrva taha mõndagi, mis aitab mul edaspidi kindlasti koolitaja/nõustaja töös edukas olla. Mida rohkem psühhodraama süvenen, seda enam tean, et see on see, mis aitab mind kooskõla leida iseenda ja maailma vahel ja et unistatud tööd leida tulevikus.
Päevitasin tõepoolest üle paarikümne aasta mere ääres liivarannas ja tundsin suurt mõnu. Veidi pahasti võtsin päikest - olen triibuline :P Lõunaaeg oli mitu tundi pikk. Nii et sai end lülitada hoopis teisele lainele. St koolitusest välja.
Viimane korralik päevitus oli Pühajärvel 2 aastat tagasi.
Kuid ausmäng polnud mul ikkagi! Ma ei jõudnud merre. Nagu ma salaja lubasin iseendale. See on küll minu enda "süükene", sest merevesi tundus olema nii märg ja külm :D

Pikemalt hiljem.
Lähen nüüd oma voodi mõnulema ööd .

3 kommentaari:

Maarja ütles ...

Jajaaaa - KUIVA vett ei leia vist isegi psühhodraamast:P

Anonüümne ütles ...

räägi jah sellest ps-draamast.
nelja otsaga ja kahtlane wärk ju.

Tiia ütles ...

Jumal tänatud, et on olemas ainult märg vesi ;) See on , Maarja, sulle.

Aga sulle, kes sa oled nii kahtleval arvamusel, vastan pikemalt, blogin...