esmaspäev, august 18, 2008

Märkamisaeg ehk homme Tallinnas Lauluväljakul

Homme võite mind kohata usutavasti Tallinnas Öölaulupeol.

Minekuplaan tuli üle öö. Mitte päris äkiliselt, kuid mõte on alles laupäeva õhtust. Lihtsalt Karel küsis, kas tuled teisipäeval Tallinna... Ja siis tuli välja, et Sandragi sooviks minna... Tundub, et Tallinna sõitu kokku klappimine hakkab sujuma. Öömajagi olemas, kuigi võiks ju öelda, et hommikune voodikoht leitud :) Kolmapäeval sõidan pealinnast üksinda koju... st Tartu. Tartus tuleb Laura mulle vastu... Õigepisut närve ja mõned helistamised ning hakkakski sujuma Öölaulupeo lühiprojekt mul :)20 aastat tagasi ei saanud ma kuhulegi, Ärkamisajale. Tegelikult siis tahtsin ka olla kõikidega üheskoos nii Lauluväljakul kui Balti ketis. Kuid... Ema pidi olema esiteks tööl. Teiseks, nüüd saan aru, et ema kartis Laulvat revolutsiooni. Ta küll elas kaasa, kuid ütles paar korda, et mine tea... et parem eemale hoida... ETV oli, aga see polnud see! Mina ei olnud seal ühtse möllu sees. Kuigi mu hing oli seal.

Mina uskusin EESTI ISESEISVUST.

Sest sedasi nagu oli elu - olu ei saanud edasi minna. Lihtsalt ei saanud. Midagigiiii pidi hakkama juhtuma... Aind sõda ma ei tahtnud...

Veel nädal tagasi mõtlesin, et olen taas 20. augustil ehk pühal üksinda... On reegel, et pühade aeg olen üksi... Noojaa, sel aastal on kirjutamata reegel mitmel pühal rkkutud... Kas "rikkumine" nüüd saabki reegliks - oleks hea...

1 kommentaar:

kukupai ütles ...

Kui ma terveks saan, olen ise ka Lauluväljakul. Praegu veel ei julge midagi lubada, kurk on kibe ja nohu hakkab tulema :S