laupäev, august 09, 2008

UPS!!! JEEEE...

UPS ja JEEEE võivad hetkel paljude asjade kohta. :)
Märkasin äsja, et minu kodulehe vaatavus on ületanud 100000 piiri. Oli pisut vale arvestus, et umbes 5 kuu pärast lööb ilus number ette :) Kuid lubatud üritus tuleb tingimata varem või hiljem. Korraldusele olen tasapisi mõelnud, aga midagi väga olulist pole veel paika pannud. Minu meelest on jaanuargi hea aeg kokkutulekuks... kuigi ehk külm...

Oli üle kuude päris kunstitund. Margiti juhendamisel. Mulle täitsa meeldis taaskord joonistada ja maalida. Panin kõrva taha hästi palju nippe, mis aitavad kindlasti mul edasi arendada ja jääda omanäoliseks. Tuleb välja, et mul on olnud suur julgustükk kohe lõuendile maalima hakata ja veel peast. :) Einoh, ma ei teagi, mida nüüd enda maalimisandest mõelda!!! Kas olen olnud nii loll või nii andekas, et hakkasin otsekohe lõuendile maalima st mitte paberitele joonistama, värvima, maalima...
Ja igasugust tehnikaid pildile sulatada - see saab edaspidi hästi põnev...
Loodan, et kahe kuuga saan palju - palju teadmisi ja oskusi, et üks päev tunnistada iseendale: "Olengi hea kunstnik" :P ;) Aga ma ei arva, et kahe kuu päras jääb kõik soiku. Küllap leiame Margitiga veel juhendajaid...

Hommikul tahtsin võtta külmikust sporte - keda nägin külmikus... Kärbes! Ausõna. Lendas kah veel! Mul vajus suu lahti ja süda läks täis. Tüütuid elukaid jätkub küll kõikjale. Isegi ära ei külmu.
Poole ööni võitlesin herilasega. Ühest taldrikust pannkooke kohupiimaga koos herilasega - tänan, kuid ei soovi. Huvitav on see, et ta ei kõrvetanud ennast köögilaetule ümber tiirledes.
Nüüd lendleb tule valgel kirju liblikas.
On linnu-putukaaed!!!

Kommentaare ei ole: