pühapäev, august 03, 2008

Kummaline... ehk mida mõelda edasi...

Mobiil varastati või lihtsalt kukkus taskust.
Ei, mitte minu mobiil. Minul on korras.
Täna mõtlesin, et kustutan vana numbri , sest mulle öeldi mitu päeva tagasi uus number. Puht juhuslikult vajutasin vana numbri helistama - ja siit algas segadus. Vana number töötas ja vastas tuttava häälega. Ehmatusega katkestasin kõne. Helistati mulle tagasi. Mõtlesin, et ok , vastan - paljugi, mis võis vahepeal juhtuda - äkki leidis Allar mobiili vana numbriga üles. Nii, vastasin - ja oli võõras hääl, kes nõudis, kes olen ja mida tahan. Katkestasin taas. Olin pisut segaduses juba. Helistati uuesti tagasi - taas võõras, kuid teine hääl, kes püüdis end isegi tutvustada, et Indrek (vähemasti mina kuulsin nii, kuid hääl oli pudine) ja soovis teada, kes olen. Saatsin sms-i, küsisin, mis toimub... Helistati taas tagasi mitu korda. Iga kord nagu uus hääl, viimane purjuski. Lõpuks helistasin ise tagasi, käratasin: "Kas Allarit ka on?!" Mul käis pinda, et minult küsiti, kes olen või mida tahan, kuid vastust ei oodatud ära... Selle peale tuli sms küsimusega: "kes oled ja mida soovid" Vastasin päris aju vabalt: "Kes oled, Allar?"
Samas saatsin emaile vana numbri omanikule, et MIS ASI nüüd toimub. Olin segaduses ja suht vihane.
Natukese aja pärast tuli Allarit vastus, et tema ei ole mulle helistanud ja nii edasi. Vahetasime hulk kirju. Mõlemale tundus see uskumatu. Seda ka veel, et ta pani nagu vana nr kohe kinni...
Pagan võtaks, esimene hääl oli tema hääl!!! Tunnen ta häält päris kaua - mõned head aastad juba - et annaks segi ajada. Ja arvan, et lolliks ma ka ei ole üle öö läinud :)
Homme lubati asja uurima minna Tele2-st.

Siiski,
mida edasi mõelda...

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Valel on lühikesed jalad.

Aga miks sa üldse kõne katkestasid? Küsinud otse, mis värk on... Võib-olla oleksid saanud mõistliku seletuse.

Anonüümne ütles ...

Kui oleks päris võõras inimene ja kõne lihtsalt katkestataks, siis vaevalt, et helistaks tagasi või saadetaks sõnumeid vms. Pisut liig paranoiline käitumine tundub! Ma mõtlen tolle võõra poolt.
Eriti, kui varastatud telefon/number.

Anonüümne ütles ...

Aga miks sa üldse asjast probleemi teed? Kui sulle anti teine telefoninumber, siis ilmselt sooviti, et sa helistaksid sellel uuel numbril. Mida omanik oma vana numbri ja telefoniga teeb, see on tema enda asi. Kas see talt varastati või andis kellelegi kasutada - puhtalt tema probleem.

Tiia ütles ...

1. Teadsin ja uskusin, et mobiil on kadunud/varastatud ja nr suletud ning siis äkki kõneles - jahmatasin...
2. See on imelik, et varas julges rääkida...
3. Minu meelest pidin omanikule siiski ütlema, mis värk, sest tema arve ju tiksus või kuidas... Kui leiad maast mobiili, kas jääd ükskõikseks... See umbes sama asi.