laupäev, veebruar 07, 2009

Lõpuks ometi meemid! Õpetamispalve!

Niisiis, sirvisin 3 aasta materjali läbi ja tulem on selline, kuid enne reeglid:

1. Leia oma vanadest blogikirjutistest teemad, milles kajastuksid järgmised sõnad/ teemad ning lingita need. Sõnad oleksid: pere; sõprus; armastus; mina ise; mida iganes (vabavalikuline teema, mida tahaksid esile tuua).
2. Anna 5:le blogipidajale meemi “teatepulk” edasi. 2 neist peaksid olema Sinule uued blogitutvused.
Anna meemisosalemise teade ka blogipidajatele, näiteks kommentaarilahtrisse.
3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemiulatanud blogi

2 esimest meemi meeldetuletamiseks (3.veebruar blogisin nad juba).
Perekond : http://ratastooli-tiia.blogspot.com/2008/10/kallistada-maailma-tahan-ja-tahangi.html - see TUNNE, mil ma nii TUNNET kirjutasin on siiani ja tean, et olgu, mis on, KUID see sama TUNNE KASVAB iga päevaga SUUREMAKS ja SUUREMAKS. Tänagi kasvas taas pisut suuremaks :)

Sõprus : http://ratastooli-tiia.blogspot.com/2008/11/armas-elumte-ja-elutde.html - tõeline sõprus toetabki siiralt. Ei tohiks unustada, et raskel ajalgi sõpru ega sõbraks olemist. Toetada ja toetust otsida...

Armastus: http://ratastooli-tiia.blogspot.com/2006/04/1-aprill.html - aeg - ajalt tuleb meenutada toredaid hetki ning uskuda, et iga ühe jaoks on olemas armastus kuskil kõige ootamatul hetkel. Minagi võin just praegu ja kohe särada veel, tulgu homme mis iganes. Kõigest saab üle, kui hinges püsib igatsus armastuse järele. Kui head ja säravad hetked ei ununeks iial...
Julgegem armastust uskuda.

Mina: http://ratastooli-tiia.blogspot.com/2008/07/ine-vihm.html - hetke olukord on selline, et pean ikka ja jälle tõele silma vaatama - kõik, mis teen, teen siiski aind iseendale ja iseenda kaudu teistele.
Head.
Halba.
Mu hinges on igavene igatsus... nagu tol vihmasel päeval liivakastis...

Mida iganes: http://ratastooli-tiia.blogspot.com/2007/01/aeg-ja-t.html - tunnistan ausalt, see töö on mul siiani uuesti esitamata. Ega ma sellepärast ka ei põe. Puudub igasugune motivatsiooni neile taas esitamiseks. Töö ei saanud ju olla nii kehv nagu ettekujutasin... Pealegi, kes ütleb, et seekord töö läbi lastaks - ma ju ei kõnni ega räägi ikka veel ... nagu koolitajad tööd tagasi lükkades väitsid.
Las ta siis on nii nagu on.
Vahel on tunnistuseta tarkus hoopis suurem tarkus.

Vaja veel teadepulgad jagada...

Siinkohal jään linkide panemisel jällegi hätta! Ma ei taha taas kohmakalt panna... Äkki keegi õpetaks mulle lollile selgeks - teeks puust ja punaselt ette :)

3 kommentaari:

Trixi ütles ...

Need postitused on päris armsad.

Kui tahad linke, siis lihtsalt mõtle välja lingina töötama peav sõna. Tee see sõna aktiivseks (vasak hiireklahv all ja lihtsalt liigus üle sõna) ning siis otsi postituse tegemise ülemiselt realt Link. See on kohe tekstivärvi kõrval. Sinna kirjuta lihtsalt veebiaadress ning sedasi võis kasvõi iga sõna lingiks muuta.

Loodan, et said mu pikast ja keerulisest jutust aru :)

Tiia ütles ...

Täh

sulle ja

kukupai , kes saatsid mailile õpetuse

Tiia ütles ...

JEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS,

ESIMENE LINKIMINE ÕNNESTUS - ma polegi lootusetu juhtum :D