kolmapäev, oktoober 20, 2010

Eelinfo siiagi ja minu mölluaeg

Olen viimasel ajal igasuguste asjadega möllanud, eriti MTÜga. Mul on tunne, et meie MTÜ hakkab elama! See on äge. Loodan südamest, et ma ei jää üksinda asju ajama. Meil on ju tegelikult hea missioon. Kahju, kui see kaotsi läheb. Ja panengi siia ka eelinfo igaks juhuks.


Otsustasin kokku kutsuda 3. novembril 2010 kl 19.00 LEEPÜ üldkoosoleku. Kahjuks praktiliselt 2 aastat on meie MTÜ olnud nagu varjusurmas. On toimunud mõned koolitused, aga see on ka kõik. Praktiliselt pool aastat olen mina olnud üksinda ja mõelnud ja mõelnud... Ja välja mõtlesin!

MTÜ LEEPÜ üldkoosoleku päevakord
3. november 2010 kell 19.00 Kaagveres (LEEPÜ ametlik pesa - Kaagvere 8-12)

1. Koosoleku juhataja valimine.
2. Protokollija valimine.
3. MTÜ äratus. MTÜ on ja ei ole mäng. :) MTÜ on tõsine suur töö. :) Tiia mõtleb nii.
4. Tulevikupilt. 2011. aasta ja viis lähiaastat - kuhu soovime ja kelleni/milleni jõuda? Tiia vähemalt teab.
5. MTÜ LEEPÜ nimevahetus. Variante?
6. Ega ometi Tiia üksinda ei ole? MTÜ liikmed, tehke midagigiii, et teidki nähakse. :)
7. Liikmemaksust.
8. Mida veel?

HAKKAME TÖÖGA PIHTA JA ME SAAME HAKKAMA! :)

Kaagverre saab Tartust bussiga kl 18.10. Tagasi linna kl 22.30. Kes autoga saab tulla, see saab äkki kuskilt kellegi peale võtta. Kellel on öömaja vaja - leiame! :)

Palun võtke näksi ja jooki kaasa! :) Pärast koosolekut võib natuke pidu panna.

Ja veel - kuna mul arvutit kodus ei ole, siis ma kohe ei saa vastata. Varuge kannatust või helistage, kui kannatus katkeb. ;)

Kommentaare ei ole: