laupäev, detsember 18, 2010

Kõlakas...

Minuni jõudis kõlakas, mis olevat Tartu peal: maalimisühing olevat saanud ainult 3% rahast, ülejäänud olevat vasakule st vaeseid sante armetult kasutati ära...
Einoh!!!
Ei ole lihtsalt sõnu!
Arvasin, et see aasta sujub jõulukampaania rahumeeli. Mulle isiklikult tuli ainult üks negatiivne email, kus lubati mind anda politseisse ja ajakirjandusesse, kui veel kaarte pistan postkasti. :) Mul meenus "Siin me oleme", kus lubati ka telerikasti sisse panna... Vastasin rahulikult, et meedias olen nagunii juba olnud... :)

Minu kunstiannet ei saa keegi armetult kasutada, sest vastasel juhul ma ei teeks seda kunstitööd! Kuid MA TEEN ja TUNNEN RÕÕMU, mis kaalub palju rohkem, kui miski muu. Ja ikka ja jälle tajun, et inimesed ei oska enam rõõme jagada.
Kahjurõõme aga küll. Negatiivset ikka.
Pagana kurb on see! :(

Ja veel. Lugesin ka Kati lugu minust "Naistes". Suht hea lugu, ometi on loos mõned laused, mida MINA EI OLE maali kohta öelnud. Kati ise arvas nukralt, et miks välismaa ei soovinud seda Naise maali... Ma vaid lisasin, kui müüksin Naise praegu, siis oleks ostjale kallis lõbu. Üleüldse, ma ei teagi, kas Naist müüksingi...
Veel mõned väikesed kohad, mis oleksid võinud teisiti pisut kirjutada... Kuid see on Kati lugu/töö, mitte minu looming. :)
Vähemasti sain teist korda elus loo enne ilmumist üle lugu ning parandasin ka... Aga siiski... Ei, tegelikult suht normaalne lugu.

Uus raamat - kõlakas, millele järjekord juba pikeneb :)

Kommentaare ei ole: