kolmapäev, detsember 22, 2010

Öö...

Ma ei ole mitu aega ööselgi üksi kodus olnud. Mõnes mõttes on see imehea, mõnes mõttes tunnen praegu naudingut üksi olemisest. :) Tegelikult olen unine, mis jube ja peaksin voodi ronima, et mitte kallikese ees mitte tukkuma jääda...

Tegelikult soovisin öelda, et just sain järjekordse energialaksu, mis pani mind taaskord mõtlema, et pean iseend rohkem oma väärtusega harjutama ning täie rauaga edasi minema. Harjuma, et keegi võib mind lihtsalt minu omaenda kogemuste jagamiste eest tänada... :) See on raske. Sest mina ei tee ju midagi muud, kui ütlen vahetevahel sõnu ning kuulan...
Soovin siiski, et uuel aastal saaksin hakata püsivalt nõustama. See on selle aasta soov uueks aastaks. Olen nii vana, et kui nüüd ei tee soove/plaane teoks, siis ma ei tee neid iialgi teoks!!! Tõsiselt mul on pool elu elatud ju :D Aega jääb järjest vähemaks midagi ära teha...
Seda mainiti just.
Vahel on seda kõike hea kuulda.

Ja halvad paugud las sajavad kaela - neist saab palju õppida!!! :P

Mind on lihtsalt vaja. Kõikidele.
Nii ongi!

Kommentaare ei ole: