reede, detsember 17, 2010

Lugu NAISTES ja ...

Täna siis järjekordne looke ajakirjas, sedapuhku ajakirjas "Naised". Mina ise ei ole veel näinud lugu, kuid Liisale meeldis. Ta helistas kohe, kui luges.
Tegelikult hästi armas, kui endised isiklikud abistajad elavad mulle ikka ja jälle ja alati kaasa!

Nii kummaline on taas elada kallikesega! Ja internetiga! Harjumatu... :) Kuigi internet on teist variandi, kui ma soovisin... Vahet ju ei ole, milline internet on

Veel mõtlen, mida olnust kirjutada veel, mida pole olnud aega blogida... Kuid ma vist jätan palju raamatu jaoks... :) Olen elanud täiesti hullumeelselt. Arvan, et hea - halb on tasakaalus... Ja arvan, et aasta viimased nädalad ja päevad võivad palju kaasa tuua veel, millest blogida.

Kõikidele, kes mõtlevad, et mina ei ole soovinud nendega suhelda, ütlen, et see pole olnud sedasi. Lihtsalt võimalused olid piiratud. Nüüd on jällegi kõik kanalid mind ütles leida olemas. Samas ütlen jätkuvalt, et suhelda kõikidega iga päev, ma lihtsalt füüsiliseltki ei jaksa. Aga kõik te olete mul alati meeles ja südames :)

Kommentaare ei ole: