esmaspäev, aprill 23, 2012

Hei hopsti :)

Maikuu saab olema enneolematult tihe näitustest :) Üllatus-üllatus, aga praegu tõesti sajab näitusi pähe. ;) Mul on ausalt öeldes hea meel. Tundub, nagu olen ma hästi suur tegija. See on ka hea! Peangi hakkama vist ennast rohkem väärtustama, aga mida ma olen siiamaani teinud...

2. mail on loodetavasti Kildu Põhikoolis näitus ja kooliperega kohtumine. Sellest ma lugesin alles täna hommikul, koolidirektor kirjutas.

14. mail on Vastsemõisa Rahvamajas ka näituse avamine. Sellest ma teadsin juba nädal-poolteist. Nojah, arvasin küll, et maikuu on vaiksem, aga tuleb välja, et vastupidi. Aga mulle meeldib.

Ja muud ma jällegi ei jõua kirjutada, kallikest ikka veel ei ole mul. Õhtuti kirjutan muide pastakaga raamatut, äkki ongi nii parem. Tegelikult ma just lugesin feng shui raamatut, et tegelikult ongi tulemust oodata ainult siis, kui kirjutada paberile igasuguseid asju. Ja alles siis võib kasutada arvutit. See võib olla tõesti nii, kui mõelda natuke tagasi.

Kommentaare ei ole: