laupäev, juuni 29, 2013

720 tundi juunis

Juuni saabki homsega läbi. 30 päeva... Ma ei saa midagi parata, kuid vahel üllatuslikult sageli arvutan kuud hoopis tundides, mitte päevades. See on minu jaoks normaalne harjumus. IAT tõttu.
Juunis on 720 tundi.
Neist tundidest on olnud see juuni IAT-d 161 tundi. IAT tundidega on juuni selle aasta parim kuu. Sain vabalt olla ja elada. :)  Täpselt nii nagu soovisin... Sest kõikjale, kuhu sooviks minna, nagu nii ei jõuaks... Ei mina ega keegi teine. Suurelt unistusi ei saa kohe hetkega kätte, kuigi unistada tuleb suurelt.
Tegelikult virinaks ei ole üleüldse mingit põhjust.  Abistajaga tunde juunis  oli piisavalt. Mulle on olnud juuni kogunisti puhkus. Puhkus sellestki, et ei pidanud mõtlema nii pingeliselt, kas ja kuidas saan minna ja olla. See on mingil moel lisakoormus lisaks niigi probleemidele, mis on nii või teisiti.    Kuigi tavaliselt ei ole aega sellele väga m õeldagi...
On ju suvi!
Ongi vaja rohkem õues olla.  Naudida igat hetke. Koguda talveks energiat. Seda olen saanudki. Saanud tööd. Saanud puhkus. Saanud pesugi õues kuivama panna ja pesu tuppa tuua... Uskuge mind, ka see igapäevane toimetus võib olla vahetevahel   nauding!
Kui peaksin mõtlema koguaeg jamadele, mis mind ümbritsevad, siis läheksin vist kohe lolliks... Kellele aga vaja hullu mind?! Mulle endale juba mitte :D
  
Kui rääkida päevades, siis tuleb homsega kokku siiski juunis 11 abistaja vaba päeva :)

Loodan, juuni mõnikümmend viimast tundi saavad olema ka mõnusad ja head.



Kommentaare ei ole: