pühapäev, juuni 16, 2013

Pool juunit tore, kuid kollase kleidita

Kes  mu fb-i sõbrad, need teavad juba  minu eilsest armumist kollasesse kleiti Lõunakas. Mõtlesin eile kaua osta või mitte...  Sepp´alas mul kaasas olijad soovitasid, et osta ... Ei ostnud.
J´ain mõtlema, kas vajan  üldse seda kleiti, kas kulutan ra.a, kellele ostan...
Unustasin iseend...
T´ana jooksin ta.asi. Lootes , et viimane  kleit on ikka veel alles, ripub ilusti  puul - ootab mind... Võta n´apust - ei olnudki alles. Müüja n´aitas lillasid kleite, te.umoelt samasu.used. Paar eurut kallimad ka. V´arv ei olnud minu.
Soovisin ju kollast, mitte lillat...
Loomulikult ei ostnud ka t´ana.
See on nii minu moodi.
Ma ei osta tavaliselt li.tsalt kokku. Ikka mõtlen 99 x ja alles siis ostan. Ja te.elikult kleite ja riideid mul on, kui vaja n, siis koduriideid... Kuid see tibu kollane kleit oli pidulik, imearmas. Ise.i kollane roos rinnas...  
Ma usun, et kuskilt leian sama kleidi, mul ennem ka nii olnud... et mõni asi naeratab mõnes kaltsukas vastu,  on odavam ka. 
Seekord l´aks nõnna, küllap see millekski .ea. :)  N´aiteks ra.a j´ai alles :P :)

Pool juunit on möödas. Tunne on küll selline na.u oleks kaks n´adalat kestnud ülikaua või vastupidiselt lü.ikese unen´aona. Olen suutnud palju.
On sel.ust mõnes asjas.
Olen palju k´ainud.
Olen p´aikestki saanud. P´aevitanud otseselt ei ole, kuid mul .akkab p´aike li.tsalt ker.elt peale. Lumival.e ma ei ole :)

Kommentaare ei ole: