esmaspäev, juuli 15, 2013

Hea tunne on...

... et keegi teine võitis minu asemel Baurofi auto! Pealegi võitja on naine - seda enam on mul hea meel. Üks naine Eestimaal võib olla täna õnnelik :)
Täna taas ei olnud lihtsalt ühes loosimises minu päev! Nii lihtne see ongi :) 
Tegelikult ma vist ei usugi väga tõsiselt, et kunagi võidan mingis õnneloosis miskit. Pigem rabelen ise. Oma higi ja verega saan ikka selle, mida soovin.
Auto ostki on mul hetkel tõsimeeli plaanis. Lähima viie aasta jooksul. Siiani on see suur ost pidevalt edasi lükkunud, kuid... usun, et ükskord seisab auto mul ukse ees.! Täpselt sellist marki ja värvi nagu soovin.
Juba mõte sellest teeb mind õnnelikuks :)  
Mul on omad suured unistused! Neid ellu viies tuleb anda iseendast parim ja rohkemgi veel. Siis on hea ja rahulolu tunne lõpuks veelgi suurem... ;)

Olen ammu mõistnud, et mul on eluloosis siiski palju rohkem vedanud, kui arvata võib... :P Arvan, et see on ka üks põhjus, miks ma ealeski õnneloosis ei võita.  Ja ei kaota ka. Sest tavaliselt ei osale neis ega mängi ka. Seekord trehvasin laevärvi ostma, seda oli vaja. Ja lisasin suvenädalale  natu närvikõdi...  

Tänasest on hea tunne. Keetsin vähegi moosi. Sel suvel juba mitmendat korda. Pesin pesu, oli super kiire ja hea kuivatamisilm. Veidi mõnulesin jõe ääreski. Rohkem ei jõudnudki. Mõned asjad jäävad homsesse...

Kommentaare ei ole: