teisipäev, november 26, 2013

Taaskord IA-st

Tööpakkumine on tänasest jälle ka Töötukassa lehel. Olen teinud tööandjana Tartumaa Töötukassaga pisut koostööd isikliku abistaja otsingul. Mulle tundub, et sealsed konsultandid teevad väga rasket tänuväärset tööd, mis võib vahel heade tulemusteta olla  :)
Ja ma ei imesta enam, miks mina ei ole leidnud paari kuu jooksul endale head isiklikku abistajat... Kuid keda vajan tõsiselt :)
Ja arvan, et minult isikliku abistaja töötasugi on normaalsem kui ehk mujal.
Usutavasti tuleb jaanuaris Tartus Töötukassas infotund IAT-st. Aeg kokkulepitud.

Esimest korda muideks on minu isiklik  abistaja fie. Otsustasime nii on meile mõlemale kasulikum ja ka me raamatupidaja Lea, kes südamest soovib, et  mu IAT paremaks muutuks, uskus juba kevadel, et võiks ju fie variandi proovida. Oktoobrini mõtlesime Dianaga ja võtsime hoogu. Ära tegime! Miks ei või fie olla IAT anda.  Inimene annab iseendale tööd isikliku abistajana.  Mina saan vajalikku teenust. On veel asju, mis kasulikud mõlemale poolele. Loodan, proovimisest saab õigepea reegel!

Niisiis mainin siingi taas, et hetkel on isikliku abistaja töökoht minu juures ikka veel vaba. Täpsem inf minult emaili teel või mobiilis.    

Kommentaare ei ole: