pühapäev, november 10, 2013Head isadepäeva!  

Minu soov on see, et kõik isad tunneksid oma lastest uhkust ja rõõmu, isegi siis, kui seda ei ole öeldud lastele. Vahel ja suhteliselt tihti on isadel tegemisi iseenda probleemidega  ning sellepärast unustavad lapsed isasid... Ja veel soovin emadele, et rääkige isadest head...  
Kõik see soov on tihtilugu väga raske teoks teha... 

  
Minu  papa ei olnud ideaalne isa. Sageli tegi ta mulle pahameelt, ja ma ei saanud aru, miks ta niisugune on... Nüüd aga tean, et praegu kui papa on kuskil Taevas ning kui ma näen unes teda, siis tean alati, et mul hakkab hästi minema... Papa ilmub mu unenägudesse harva, kuid alati siis, kui mul väga raske või keeruline olukord. Viimane kord, kui nägin unes teda,  ütles ta mulle: "Sa saad ikka ja alati hakkama!"
Ja saingi hommikul hakkama. Probleem lahenes.
Eluajal ei suutnud papa ealeski öelda midagi sellist. Olin kurb. Olin pahane, et ta näeb vaid viinapudelit... Olin pahane veel paljudele asjadele, mida papa tegi või ei teinud...
Nüüd saan aru, et nii  see ei olnud... või ei pidanud nii olema...
Küllap aga pidi nii minema. 
Küllap papa teab sedagi, et olen siiski tänulik, et ta lubas olla mul tema laps :)
   
Arvan, et ükskõik, kui vana laps ka ei oleks, ta siiski vajab isa hoolimist. Armastust. :)
Isad, armastage lapsi ja nende emasid :) Ja vastupidi...
Siis on ka maailm parem koht.

Kommentaare ei ole: