laupäev, november 30, 2013

Üleeeile käisin kontserdil Urmas Alender 60. Vanemuise kontserdimajas. Minu meelest, kontsert jäi alla Ruja rockooperile, kuigi see oli Rujast, siiski oli Alender ka seal...  Siiski mulle meeldis, kuid kuidagi midagi jäi puudu... Oli laule, mida ma polnud varem kuulnudki.
Kuid pileti ostmisega oli suht lõbus seiklus. Kuna piletilevi  daam ei teadnud, kas ratastoolile on soodustus,kuigi oletas, et on,  siis helistas ta Vanemuise Kontserdimajja. Sealt  ka ei teatud, sest igal korraldajal olevat oma reeglid. Soovitati küsida korraldajalt, kelle kontakte otsisime piletilevi daamiga veerand tundi, salajased olid nagu. Küsija pidin mina ise olema. Siis kirjutasingi hr Villule. Vastus oli hästi sõbralik. Aga hr Villu küsis ise Vanemuise Kontserdimajast järele, kuidas on.
On ju lõbus  asjaajamine. Ikka ringiga :D

Kuid kontserdimaja neiud avastasid, et neil ei lähegi lift rõdule. Aga otsin  piletid rõdule, hinna pärast lihtsalt. Neiud pakkusid võimalust mul alla saali jääda, kuid olime seltskonnaga. Läksime üles. Üles - alla aitasid toredad ja abivalmid mehed. Said trepinippi kohe automaatselt. Arvatavasti oli mul rõdul parim koht, kuna sain minna ratastooliga nö keskele...

 Oli hea neljapäeva õhtu. :)  

Kommentaare ei ole: