teisipäev, jaanuar 28, 2014

Olnud mõõdukas tõmblemine

Kiire on olnud kuidagi, kuigi mulle EI meeldi üldse nii mõelda. Mu meelest kiirustamine, isegi sellest mõtlemine röövib inimesest kõik selle, mida võiks naudida ja millest rõõmustada aeglasemalt... Ma soovin, et mu ellu ei mahuks kiirustamine.
Vaid mõõdukas tõmblemine  :)

Tegelikult naudin köögi remondi sujuvalt edasi minekut. Kuigi kõik asjad on "kadunud". On teises kohas. Köök tuleb täiesti uue väljanägemine... Eile näiteks ajasin tikutulega korra taga soola. :P Noo lihtsalt ei mäletanud enam, kus nägin viimati soola.

Naudisin laupäeval psühhodraamagrupi tegemist. Rollimängukeskuses "Nurg". Tõesti naudisin. Pabistasin ka siiski, kuigi pabistasimine kuulub iga loovtöö juurde. Kui pabin puudub, siis ei tule ka midagi head välja.

Kõik pole siiski nii roosiline nagu mu eilne roosi näomask... Näomaski tegemiseni jõudsin üle mitme - mitme aasta. Võtsin veerandtundi päris endale.

Kass Bongo käis täna arstil... Ja see paneb mõtlema... mida teha või mitte teha... Mina ise ei teeks seekord midagi või õigemine teeks poole... Ja usun, et loomadki saavad oma veaga või / ehk puudega vapralt hakkama :)


Kommentaare ei ole: