neljapäev, jaanuar 02, 2014

Roosal asfaltteel uuel aastal

Püüan blogi välimust pisut muuta, olen mässanud viimased paar tundi... Rohkem täna vist ei viitsi kaduma läinud asju tagaajada... Homme ka päev.
Täna on lubadustel andmine. Luban iseendale kõndida   roosal asfaltteel kõrvus naerukaja ja õlal mammagoi. :) Tean, see kõlab totralt teistele, kuid mulle on see selgemast selgema lubaduskõlaga. Ja vahetevahel hingan ka sügavalt ja rahulikult sisse ja välja.
 Nii ei kaota ma iseend ära.
See kaotamistunne on jube. Kogesin seda eelmisel aastal. Kõikidele olin olemas, iseendale aga olin kuskil peidus... Keegi ei pannud tähele, alguses mina isegi...

UusAasta tuli.
Minul ei ole sedakorda erilist tunnet. Ei olnud kesköölgi... Valetaksin, kui ütleksin: oi, kui äge oli taas uusaastaöö... Otsustasin, et järgmistel pühadel sebin kas või topelt hinnaga isikliku abistaja ja lähen ka midagi lahedalt kuskilt otsima, võib - olla leian selle siiski koduski... Ma ei tea isegi, mis jäi puudu...
Sain veelkord kinnitust, kui ise ei ole hakkaja või meeldetuletaja, siis... võib  tõesti sinu olemasolu teistel ununeda. Täna on vist küll esimene 1. jaanuar, mil mitte keegi ei käinud küllas... Mõtlen sõpru/tuttavaid... Net ja facebook ja sõnumid pole ju see, mis peaks olema või vähemasti võiks olla...  Siiski üks kallis inimene helistas :)  Tegelikult ma polnd üldse mitte üksi tänasel  ööl :)
Teinekord tuleb taas minu uusaastaöö ja -päev :) Seda usun kindlasti.

   2013 aastal oli IAT tunde 1471 vaid. Imestan ise ka, kuidas on see võimalik :)
Sel aastal toetab Mäksa  vald IAT-d samas mahus, mis viimased 5...6 aastat. Asi seegi! Ja väikse valla jaoks on summa päris hea.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaat siis inimesi ja nende olukordi! Mina oleksin üliüllatunud,kui keegi 1.jaanuaril mulle tähelepanu pööraks ükskõik mil viisil,sina aga vastupidi---et ei pööratud!Olin üksi ja olen alati.Rõõmuga. Aga sinust kahju,kui ootasid muud või olid muuga harjunud...Pole midagi,tuleb uus aastavahetus kunagi,on ju?

tiia ütles ...

Muide, ma ei kirjutanud, et mu tuba oli rahvas täis, ma polnud üldse mitte üksi - kuid... Püüdsin isegi anda peotuju n ö kasulapsele... Olen mitmelt - mitmelt healt sõbrannalt kuulnud, et ka neil oli seekord aastavahetus kuidagi mööda, kurb, väsitav jne. See möödunud jõulu ja aastavahetuseaeg oli tõesti teistmoodi paljudele.

Ja kus on sinu rõõm end avalikustada ;)