Neljapäev, jaanuar 01, 2015

1. jaanuar 2015

...  on  olnud  küll minu elu vaiksem....  Lihtsalt olen omaette.  Kiisuga, keda mina hüüan Pätuks, sest  tal  pole ikka veel nime... 
Täna on nagu täiesti tavaline päev...
Soovin vaid, et ees ei  ole 8740 tundi ehk 364 päeva  uhket üksindust....
Tegelikult peaks see aasta saabuma  elamisse õnn, sest  esimesena astus tuppa noormees Villu... Papa rääkis ikka, et uusaastaööl peab olema esimene tulija koju meesterahvas, siis olevat kodus aasta läbi õnn ja heaolu. Ta tundis kogunisti  inimest, kes ei lasknudki ühtegi naist enne meest sisse - ebausk ei lubanud....  On  ju naljakas!!    Kui see aasta on hea õnn ja edu, siis kehtestan uuest aastast sama reegli :P :D Äkki siis ei tundugi see nii naljakas...
Selle aasta horoskoopki tõotab  palju head... Varsti algab kitse aasta - olen  muide kitse aastal sündinud  - mis lubab isegi  ootamatult kaaslast ehk armastust leida :) Miks mitte kohtuda oma armastusega! Lõppude lõpuks.  Samas tulevat hea aasta  rahaga...  ja muuga ka... Aga siiski ma  usun,    et palju on enda teha :)
Viimasel ajal   ei usu ma eriti horoskoope, vaid usun miskit  rohkem, mis   maailmas  päris kindlasti  peale horoskoopide ja uskude  on olemas...  Kõik see moodustabki me elu, võib   - olla ka saatusegi...

Muide, jaanuaris  saab 9 aastat mul blogimist...  Ma ei  tea, kas  lühike  või pikk    aeg, kuid ehk järjekindel... Olen palju  tuttavaid ja sõpru lugejatest juurde  saanud. Mu elu - olu  on peo peal, kuid tunnistan ausalt, pooltest asjadest   vaikinud...  Kui olen vahel üksi, blogin.... Arusaamata millepärast... Huvitaval kombel loetakse palju... järjest rohkem...

See aasta peaks  lõpuks raamatu lõpuni kirjutama.....

Kommentaare ei ole: