neljapäev, jaanuar 22, 2015

Tänasest ja natuke juba veebruaristki

Aeg läheb kiiresti. Varsti veebruar.
Lootsin väga, et jaanuari lõpuni ei tule mul isiklikkest abistajatest tühimike. Ka mu head tüdrukud lootsid seda. Kuid alati teeb elu ise positiivseidki keerdkäike ja üllatab, soovib igaüht oma elu edukalt ja rõõmsasti edasi sättida. Mul on  hästi hea meel,   et  mu abistajad/tüdrukud saavad just selliselt oma elu ja plaane edasi seada. Üllatuslikult.  Rõõmsasti. Usun, edukaltki.

Suured tänud isiklikud abistajad Kaie ja Triin, et olite tublid ja asjalikud minu käed ja jalad!!!

Minul endal on praegu natuke keeruline seis. Tundub tulema väikene tühimik abitundidest, kuid päris hull see ka ei ole. On olemas isiklik abistaja Johanna, kellele annan väikese eksamiteks õppimispuhkuse töölt, kuigi õppimine on suurim  töö.! Õppimine on esmane, mida luban teha tööandjana mõtlemata. Veebruaris on usutavasti kindlasti Johanna mul piisavalt olemas.  
Veel on mul loodetavasti tulevane isiklik abistaja Joonas. Veel loodan, et on  veel üks tüdrukki, kellega ma pole veel kohtunud, kuid suhelnud oleme kuu...

Alati saab uued töökuulutusedki panna, kuid seda ma lähipäevil ei tee. Ootan selle ühe tüdruku ära - mul on päris hea tunne... :) Aga kui keegi teab kedagi, kes soovib leida väikest paindliku tööotsa ja uusi kogemusi, soovitage mind! Häid abikäsi vajan ikka ja alati.  Pidevalt.

Soovitan lugeda  ka Terviselehte. Andsin intervjuu juba detsembris. Nüüd  ilmus. Ega seal miskit põrutavat pole, peamiselt jutt siiski IAT-st. See on teema, mida võin lõpmatult ja väsimatult rääkida, vähemasti seni, kuni tuleb arusaam, kui tähtis on IAT :)
Kui keegi soovib lugeda mu kohta miskit põrutavat - siis tõden kurbusega, et mul pole midagi enneolematut veel, vähemasti täna mitte...  :D

Muide, teen eelreklaami 21. veebruari õhtuks. Otsustasin see aasta oma sünnat tähistada Tallinnaski, sest Kaagverre, minu koju  lihtsalt ei jõuda... Kui nii, siis nii - siis pean ise jõudma Tallinna sõprade juurde!!! On ju tark otsus ;) Ma veel ei tea, kus on hea koht  kohtuda ja tähistada ealisi iseärasust / iseäratust. Mõnda kohvikut on juba soovitatud... Tallinna rahvas, ootan teie kõiki soovitusi! Oluline hubasus ja hea hind ja ka ligipääs. Ja kui keegi soovib  minuga kohtuda, öelge juba praegu seda! Kohv/tee ja  kook minult.
Kingituseks soovin iseendale  osta uue kallikese ehk läpaka. Olen seda risti  põiki ammu mõelnud. Seega võib mulle lihtsalt kallikese raha kinkida (ülekanda mu kontole näiteks) südame järgi.  Puuduva summa kingin endale ise.

Kui mul on normaalne kallikene taas, siis saan teha miskit  põrutavat - näiteks kirjutada raamatu korralikult lõpuni  ;)

Kes ei saa pealinna tulla, neid ootan 23. veebraril....

Kommentaare ei ole: