kolmapäev, jaanuar 14, 2015

Jõuluvana...

... sai täna õhtul nina :) St valmis mu selle  aasta  esimene maal, millega nägin vaeva 2.  jaanuarist. Nina kaks värvikriipsu ei saanud mitte kuidagi  õigesti   - küll oli toon vale, küll oli pintsel ebasobiv, küll  ei osanud pintslitõmmet  õigesse kohta tõmmata.... Nüüd on minu arust  ka ninaots omal õigel kohal.  :)
Päris aus üles tunnistus: ühelt jõulukaardilt hakkas jõuluvana  kummitama.... Üks ühele ma siiski ei  teinud - see EI meeldi iial. Ise  imestan, et suutsin laheda vanakese maalida. :) Olin ju aastaid  keeldunud....  Kuid on ikka vist nii, et iga asi tuleb täpselt õigel ajal ja väga ootamatult! 
                            
 

 Aga seda maali aitas maalida Kass Pätu. Maal on väike,  10 x 20. Pätu on pisike, kuigi tundub siin väga suurena...  

Kass Pätu ehk õigemini veel Kiisu Pätu mu maalimisnurgas maalimisasjade laua all. 

Silver otsustas, et Pätu jääbki usutavasti Pätuks. Seega, mina saan olla ristiema.

Minu jõuluteemad lõppesid tänasega. Vähemalt 10 pool kuud ma ei kavatse jõuludele mõelda, aga loodetavasti Jõuluvana toob hästi ilusad ja armsad jõulud see aasta :)

Mu maalimis tööaasta algas hästi. See aasta pean rohkem pingutama... 

Pildistas Silver

Kommentaare ei ole: