pühapäev, jaanuar 04, 2015

Algaski uus...

...  kuid kõik on siiski   vanamoodi....   Lihtsalt aasta number  uus, muud midagi...   Mina  sain aru küll see  nädalavahetus,  et iseendale   võib uusi lubadusi lubada, soove soovida ja eesmärke seada  iga aeg, mitte aastavahetusel...

Mis uus... Eriti midagi   ei ole uut...

Täna  koristasin.
Maksude arved tulevad.
Üksildane olemine kestab.  Järgmine nädal  see   ehk pisut katkeb... Tartu.  Tallinn.
Mul on tunne, et varsti peab  tulema milleski muutus, kuid milles või... - ei  tea...  Hingerahugi võiks tagasi tulla. Oleks mõnusam  kodus töötadagi. Kunst sünnib mõnusas keskkonnas ja heas  meeleolus...
Rõõm.
Mure.

Hetkel käsil  paar   pooleli olevat maali..... Tänane parim muie: lähen mina taha  tuppa maalima  ja  vaatan - põrand  on kunstiteos   - rohelisi käpa jälgi täis.... Pätu ise magas  mu voodis. Kiisu armas, kuid  mul on tunne,  et tema pärastki saan veel kurvastada.....   
4 kommentaari:

kristi ütles ...

oi :) kust kiisu tuli?

tiia ütles ...

Silveri põuest tagant majast :)

kristi ütles ...

väga vahva :) siis ma pean ikkagi lähitulevikus sulle külla tulema.. :)

tiia ütles ...

tule :))