pühapäev, aprill 05, 2015

Kunagi olid jänkud...Värvilisi munade  pühapäeva!

Olgu Ülestõusmispüha millegi hea uue algus!

 Uus algus  ei pea algama ilmtingimata 1. jaanuarist. Kui  see soov tundub kellelegi natuke kummaline,  siis neile võin öelda, et uus algus võib alata iga jumala hetk.  Südamesoovi vaid vaja. :)

Arvan, et täna sobib  tibude pilt. Sest mune  ega  jänkusid  lõuendil/paberil mul (vee) ei ole...  Võib - olla kunagi saavad olema,  eks näis... "Tibud peos" sai iseenesest valmis, mõte kummitas seni kuni sai lõuendile...

Vaatasin hommikul noormehi, keda oli tuba täis mul: silmad lahti ja arvutisse või nutikasse. Ei mingit pühade elevust ega  munade koksimist. Ammugi  ei teada jänkude käimisi ning kõike muud... Ma sooviksin uskuda,  et selliseid noori on siiski vähem, kui selliseid, kes teavad, mis on Ülestõusmispüha.

Kui olin plika, siis polnud mul õrna aimugi Jeesusest, kuid ootasin igal kevadel muna ja jänkude püha. Ja olin rõõmus, et on olemas salapärased jänkud...
Kommentaare ei ole: