teisipäev, aprill 07, 2015

9 aastat MTÜ-st ehk kaisulinnu otsimisest

Täna on väike tähtpäev - saab 9 aastat MTÜ, endise nimega LEEPÜ, praeguse uue nimega TM Loovus,  asutamisest Sõrve Säärel Saaremaal.  Ausalt  öeldes, ma ei kahetse, et MTÜ sai loodud pamm - pauk, kuigi kõik ei ole nii läinud nagu tookord  mõtlesime ja plaanisime neljakesi - mina, Pille, Maarja, Riina - koos võõrustaja Matiga. Kuid siiski tuli uus väljakutse, mis on olnud kokkuvõtes positiivne. 

Sain aga peaaegu kohe aru, et niisugust suurt eesmärki  nagu esialgu LEEPÜ soovis ellu viia,  ei ole võimalik teoks teha vaid mõne inimesega, kes pealegi olid segaduses, mida täpselt teha. Aga proovisime tõesti teha maksimaalse... Täna, TM Loovus teab täpselt, mida soovib ja milline eesmärk. Mina küll ei julge öelda, et täna ja edaspidi teeksime miskit vähem südamega või sihikindluseta... Vastupidi hoopis.

Igakord, kui meenub Sõrve Säär, tuleb meelde elu parim hullumeelsus, kuidas otsisin merest  ja lindude seast oma kaisulindu :) :) :) Ja plahvatan laginal naerma!  Kuid kujutan ette, kui sõlmes oli isikliku abistaja Pille ja teiste mõistus, kui mul iga kolmas sõna oli "kaisulind" kolme päeva jooksul.  Ega ma isegi ei tea, miks ja kuidas see kaisulinnu otsimine alguse sai...  Mul oli lihtsalt  lõbus. Väga lõbus!
Kollane karvane kaisulind, mille lõpuks Pille kinkis, on  mul siiani alles :)

Loovalt edu ja õnne!

Kommentaare ei ole: