kolmapäev, aprill 01, 2015

Ja nalja pole siin kuskil!

Avastasin: mehed ei saa minuta. Mina nendeta saan küll! :)   Küllap olen harjunud vaba naine  vabal maal olema!

Mu uus isiklik abistaja on  Kaari. Vahva ja asjalik tüdruk oli üleeilsel  proovipäeval. Loodan ja usun, et  edaspidi töösuhtes hakkab meil omavahel hästi sujuma. Seekord ei olnud ühtegi töökuulutuse mõtetki. Lihtsalt tutvus ja rääkimine töökogemustest oli see,  mis tõi  jälle ühe tüdruku minu juurde :) Arvasime Greetega, et keegi võiks veel olla juures st   tööl. Ja teades juba oma aprillikuu kalendrit, siis on super hea, et leidsime kiiresti Kaari.  :)
Mul on küll veel kaks mees - abistaja, kuid nendega ju ikka kõike  ei tee. Naiselikke käsi vajan nt juba meicapi tegemisel!

Täna ma ei lähe õnge.  Nalja õnge vähemasti.  
Loodan.
Olen tõsine. 

Head naermist!!!

PS Kui nüüd Tallinna lähen, siis peale kohviku ja loomaaeda soovin uue trammiga ka sõitma minna!

Kommentaare ei ole: