kolmapäev, juuni 23, 2021

Head ja armsat jaani!!!

 Ongi taas jaanilaupäev... 

Minuni ei ole veel jõudnud, et juba jälle jaanid... Aeg kaob kuidagi kiiresti ära... Või õigemini, ma ei mõtle ajale kui sellisele. Öeldakse, et aega polegi olemas. On  vaid kokkulepitud numbrid, kellal ja kalendris... Mulle tundub ka nii. Elu on kulgemine ja olemine ... Talv - suvi ka kulgemine... Jaani-kiire-möll on inimeste väljamõeldis, kujutlus, et selline peakski  olema korralikud jaanid, suve suurim trall... 

Tegelikult saab ka teistmoiodi. 

Suve pikim öö on ka siis, kui ei ole grillliha pluss õlut... Kui on lõke ääres mõtlikus või kallistus... 

Olen suutnud kaks päeva lihtsalt olla ja kulgeda. Õues. Enda sees olla omaette, kuigi kõik, kes minuga on ja mind näevad, tajuvad teistmoodi, et olen nendeski omal kohal. Minu jaoks on super võimalus ollagi õues.

Toas on veel palavamgi, kui õues.

Jahutage end ja jooge vett ja nautige suve!!!  

Kommentaare ei ole: