neljapÀev, veebruar 17, 2022

Miskit uut

SĂŒnnaks miskit uut 😀 

Ma  tegelikult plaanisin endamisi diivanite ja voodite vahetus ammu ilma, kuid see sai tĂ€na ootamatult ja ĂŒllatuslikult teoks 😀 
Polnud ammu diivaneid vahetanud...

Oma diivanvoodi viskasin vĂ€lja. LĂ€ks tulle. TĂ€nasin omaette teda aastate unede eest. Aga oli juba vĂ€sinud... VĂ€hemasti minu jaoks. 

Hetkel pĂŒĂŒan magada Viki peal 😋 Diivani nimi on Viktor. Omal ajal ostes sain ikka kĂ”vasti lollitada. KĂ”ik arvasid, et mul on tekkinud peika ĂŒle öö .😂

Eks nĂ€is, kas suudan poole kitsamal asemel magada. Olen harjunuid laiutama veidi rohkem. Kui tĂ”mbaks diivani lahti, jÀÀb see madalaks st ma ei saaks ratastoolilt voodi ega tagasi tooli... Ma pean arvestama igasuguste kĂ”rgustega. Aga loodan, et Ă”ige vĂ€ga lai voodi saab olema tĂ€psel Ă”igel ajal uues kodu suures magamistoas 😀💚

NĂŒĂŒd lĂ€hipĂ€evil on kappide ĂŒmberpaigutus. Tööd on. Loovust ka. 

Elamine saab taas uutmoodi ja vÀrskemaks.

Kommentaare ei ole: