neljapäev, veebruar 17, 2022

Miskit uut

Sünnaks miskit uut 😀 

Ma  tegelikult plaanisin endamisi diivanite ja voodite vahetus ammu ilma, kuid see sai täna ootamatult ja üllatuslikult teoks 😀 
Polnud ammu diivaneid vahetanud...

Oma diivanvoodi viskasin välja. Läks tulle. Tänasin omaette teda aastate unede eest. Aga oli juba väsinud... Vähemasti minu jaoks. 

Hetkel püüan magada Viki peal 😋 Diivani nimi on Viktor. Omal ajal ostes sain ikka kõvasti lollitada. Kõik arvasid, et mul on tekkinud peika üle öö .😂

Eks näis, kas suudan poole kitsamal asemel magada. Olen harjunuid laiutama veidi rohkem. Kui tõmbaks diivani lahti, jääb see madalaks st ma ei saaks ratastoolilt voodi ega tagasi tooli... Ma pean arvestama igasuguste kõrgustega. Aga loodan, et õige väga lai voodi saab olema täpsel õigel ajal uues kodu suures magamistoas 😀💚

Nüüd lähipäevil on kappide ümberpaigutus. Tööd on. Loovust ka. 

Elamine saab taas uutmoodi ja värskemaks.

Kommentaare ei ole: