neljapäev, veebruar 24, 2022

Kutsed imelised olid...

 ... tehtud Matrini ja TT Print poolt. Mõtlesin olla väheke vanamoodne ning saada ka paberkutseid. 

Soovisin ja palusin kaasa võtta sõprusepassi. Ise kirjutasin kolm ööd kella kahe kolmeni igaühele, kes lubasid tulla. Ega ma ei teadnudki, milline see välja näeb. Arva n, et on esimesed omataolised passid maailmas. Ma usun paljudel oli kaasas nähtamatu pass , südames💖 Kuid Liia oma mulle on selline.


Ka minu passid kehtivad igavesti. 
Sõprus kui algab, on  hinges ju alati või ka igavesti isegi siis, kui vahetevahel on kaugel või kuidagi ununenud... Siis tulebki meenutada... 
Tegime teste. Esimene test oli omaenda nimesildi leidmine. Kusjuures minu sildi otsiti kõige kauem, sest mul hüüdnimi TiiaTibu... 
Nalja naeru tantsu laulu viktorine jätkus terveks õhtuks.

Jäin ise super hästi rahule.
Loodan , et külalised ka. 

Negatiivsust eile polnud mitte üldse. 
See positiivne.😋Kommentaare ei ole: